default-logo
#dewegvooruit   |   contacteer ons: info@cdenvbalen.be
17
AUG
2017

Jong CD&V steunt jeugdverenigingen met snackbox

Posted By :
Comments : Off

Om de twaalf jeugdbewegingen uit Balen en Olmen een steuntje in de rug te geven, bezorgt Jong CD&V Balen-Olmen die jeugdverenigingen een snackbox. “In de zomer maken de jeugdbewegingen zich weer klaar om op kamp te vertrekken of zomerspeldagen te organiseren. Balen kent reeds lang een uitgebreid netwerk van jeugdverenigingen van Chiro’s, KSA’s, KLJ, Speelpleinen tot scouts. We weten als Jong CD&V welke energie en tijd er wordt gestoken in de organisatie van speldagen, vergaderingen, infoavonden en uiteraard ook de kampen. Met de snackbox, die als inhoud dranken, chips en snoepjes heeft, willen we onze waardering voor de inzet van alle leiding in de verf zetten”, zegt Dieter Mols, voorzitter jong CD&V Balen-Olmen.