default-logo
#dewegvooruit   |   contacteer ons: info@cdenvbalen.be
11
AUG
2017

Subsidies wijk- en buurtfeesten groot succes

Posted By :
Comments : Off

De nieuwe subsidie voor wijk- en buurtfeesten slaat aan. We hebben sinds 1 april al 23 aanvragen binnen. De feesten zijn gespreid over heel Balen en Olmen. Wanneer alle aanvragen ook het maximum voorziene bedrag zullen krijgen, zal dit tot op vandaag gaan om een subsidiebedrag van 3.600 euro.

Sinds 1 april kunnen wijk-, straat- of buurtfeesten een subsidie aanvragen. Voor huur van een springkasteel, animatie, muziek, drukwerk, huur van materialen,… kan een straat of buurt tot maximum 125 euro krijgen. Gaat het om een grotere wijk van minimum drie aaneensluitende straten, dan kan je tot 210 euro krijgen. Het enige wat je moet doen is het e-loket invullen (of langskomen in het vrijetijdscentrum) en achteraf de rekeningen binnen brengen als bewijs.